Thursday, April 28, 2011

Be The Change Symposium An Interactive Workshop








What if

all it takes is people like you and me...

…To move towards creating a socially just, environmentally sustainable and spiritually fulfilled human presence on this planet. The Be The Change Symposium is a profound enquiry into how together we might begin to realise this bold vision.

The aim of the workshop is to explore how, by joining together in this work, we can move in a new direction - towards an era of interconnected action and collective wellbeing, both individually, in our communities and globally..

This unique, one-day workshop experience, offers insights into the nature of our world, with leading-edge information, group interaction and inspiring video clips from some of the worlds most respected scientists, spiritual teachers, thinkers and ‘doers’ including Paul Hawken, Van Jones, Julia Butterfly Hill, Desmond Tutu, Thich Nhat Hanh, Brian Swimme and Thomas Berry…

If you are ready to be disturbed, inspired and moved to action, if you want to be introduced to a thriving international community of like-minded and hearted, deeply committed people – we invite you to join this Symposium.

For a 5-minute overview of the program, click on ‘New Trailer’ at the Awakening The Dreamer web site: http://awakeningthedreamer.org/

This Symposium will be facilitated by Niklas Högberg,

Be The Change Sweden – The Co-Creative Initiative.

Contact: info@medskaparna.se

Wednesday 4th May 2011

11.30am18.00pm

Representation of the European Commission in Estonia

Rävala pst 4

Limited to 60 people

By Contribution – suggested contributions:

3 with ISIC / without 5 per person

If possible bring something savoury or sweet to share

Please book to reserve a place

Online bookings: www.tudengipaevad.ee/rega

Enquiries and phone bookings:

Erki Kaikkonen +372 5531782

------------------------------------------


See sümposiom on sündinud koostööst loodusrahvaste ja Läänekultuuri inimestega. Ning seda selleks, et me kõik mõistaksime millest me siis õieti unistame ja kas see on see, mida tahame.
Sümpoosion koosneb filmist, mida näidatakse klippidena ning iga klipi vahel on dialoogid osalejatega (publikuga). Filmimaterjal käsitleb ja aitab teadvustada seda osa maailmast ja elust, mis erinevatel põhjustel ei ületa uudiskünnist ja mida seetõttu meedia ei kajasta. See toob esile nii šokeerivat ja kurvastavat kui ka meeldivat ja rõõmu tekitavat ning põnevatki. See kõik loob pinnase väga hästi läbi mõeldud dialoogideks osalejatega, mis toetab inimeste eneserefleksiivust ning võimaldab luua seoseid meie igapäevaeluga ja enesega, tagades seda, et film ei jää vaid üheks tunderikkaks ja huvitavaks kogemuseks, vaid et see liigutab ka midagi osalejates ja sellest jääb neisse sügavam jälg. Tegemist on siis teatud mõttes õpikeskkonnaga, kus inimesed kogevad erinevaid tundeid, vaatavad enesesse, jagavad kogetut kõrvalolijatega, ning avardavad oma arusaama sellest kuidas meie viis unistada loob seda maailma, milles elame ning hakkavad aduma enam oma vastutust.

Taolist sümpoosioni on läbi viidud ka erinevatel tippjuhtide konverentsidel ning kuna tegemist on millegagi, mis on igati arusaadav ka täiesti kahejalaga maapeal olevale inimesele, siis on see pannud mitmeidki tippjuhte muutma oma mõtlemis- ja tegutsemisviisi, ning mitmed neist on otseselt algatanud kõrvalprojekte antud ettevõtmise toetuseks. Siin on üks maailma väidetavalt suurimaid reklaamikontserne, ja nende panus http://www.fouryearsgo.org/

Samuti olevat Awakning the Dreamer sümpoosionitel oma oluline mõju Inglismaal tugevalt maad võtnud Transition town liikumisele Transition towns movie: http://www.transitionnetwork.org/support/publications/transition-movie

Hetkel ongi Awaken the Dreamer sümpoosiumid Inglismaa kaudu Euroopasse sisenemas, ning sakslased on asja suurelt eest vedamas. Inglismaal on asjaga juba 5 astat tegutsetud. Usun isegi sümpoosionil olevat vägagi silmi avardav ja kainestav mõju. Siin on lühike video, mis tutvustab kogu olulisemat tausta Awakening the Dreamer sümpoosiumil.
http://vimeo.com/17068946

Sümpoosioni viib läbi Niklas Högberg Rootsist.
Sümposion on ingliskeeles.

Osalejate arv piiratud 60 inimest
Pilet: 3 (ISIC) / 5
Registreerumine: http://www.tudengipaevad.ee/rega

No comments:

Post a Comment